Έρευνα και καινοτομία

Καινοτομία

Η έρευνα και η καινοτομία αποτελούν βασικά στοιχεία της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της Ergobyte. Εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας συμμετέχει σε εθνικές και ευρωπαϊκές εκδηλώσεις επιδιώκοντας τη δικτύωση με εταιρείες και φορείς ώστε να δημιουργηθούν κοινά ερευνητικά έργα.

Η τεχνογνωσία που προκύπτει από τα ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα χαρίζει στην Ergobyte ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Με αυτόν τον τρόπο υλοποιείται το όραμα της εταιρείας να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα τα οποία εξυπηρετούν με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο τις ανάγκες της αγοράς.

 • Ερευνητικά πεδία
  Το ερευνητικό ενδιαφέρον της εταιρείας εστιάζεται στην υποστήριξη κλινικών αποφάσεων και τη διαχείριση ιατρικών δεδομένων.
 • Υψηλή τεχνολογία
  Στην πάροδο των χρόνων, η Ergobyte σώρευσε κώδικα, δεδομένα και τεχνογνωσία. Οι τελευταίες εξελίξεις στην πληροφορική, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η μηχανική μάθηση, ο σημασιολογικός συμπερασμός κ.α., είναι διαθέσιμες προς αξιοποίηση ανάλογα τις ανάγκες.
 • Ερευνητικό έργο «PrescIT»
  Στα πλαίσια του «Ερευνώ Δημιουργώ Καινοτομώ» αναπτύσσουμε μια έξυπνη, προσωποποιημένη και διαλειτουργική πλατφόρμα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
 • Έργα
 • Δημοσιεύσεις
  Στο πλαίσιο ερευνητικών έργων στα οποία συμμετέχει η Ergobyte, δημοσιεύονται άρθρα και εργασίες σε έγκυρα διεθνή επιστηµονικά περιοδικά.
Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001