Τα προϊόντα μας

Γαληνός Office

Ένα σύγχρονο πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου το οποίο είναι σε θέση να εξυπηρετήσει ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Το Γαληνός Office προσδίδει στο σύγχρονο ιατρείο το απαραίτητο λειτουργικό πλεονέκτημα.

Τεχνολογία Cloud

Η πρόσβαση στο πρόγραμμα γίνεται μέσω του διαδικτύου, καθώς διατίθεται σε μορφή SaaS (Software as a Service). Έτσι, δεν χρειάζεται εγκατάσταση και είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή (σταθερό υπολογιστή, laptop, tablet ή κινητό τηλέφωνο) απλά και μόνο με την χρήση του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης.

Δυνατότητες και παροχές

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Όλες οι απαραίτητες εργασίες που αφορούν τη σύνταξη και αποστολή συνταγών και παραπεμπτικών πραγματοποιούνται εύκολα και με ελάχιστο κόπο.

Φάκελος υγείας ασθενών

Περιέχει όλες διοικητικές και ιατρικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες ώστε ο ιατρός να προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Ημερολόγιο ραντεβού

Εξασφαλίζει τον καθημερινό προγραμματισμό του ιατρείου οργανώνοντας τις προσωπικές υποχρεώσεις και τις επισκέψεις των ασθενών.

Παραστατικά και myDATA

Στα πλαίσια της οικονομικής διαχείρισης, εξυπηρετεί την ηλεκτρονική τιμολόγηση και τη διαβίβαση των απαραίτητων στοιχείων στην ΑΑΔΕ.

Επαφές και μηνύματα

Οργανώνει τις επαφές με τις οποίες επικοινωνεί και συναλλάσσεται το ιατρείο, προσφέροντας τη δυνατότητα αποστολής e-mail ή SMS.

Διαχείριση αρχείων

Επιτρέπει την επισύναψη εικόνων και εγγράφων στον φάκελο υγείας του ασθενούς και την οργάνωσή τους σε φακέλους.

Αναφορές και στατιστικά

Δίνει τη δυνατότητα συμπλήρωσης και εκτύπωσης τυποποιημένων εγγράφων με το λογότυπο του ιατρείου αλλά και την εξαγωγή χρήσιμων στατιστικών αναφορών.

Οι βασικές δυνατότητες του Γαληνός Office ενισχύονται με πρόσθετες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη λειτουργία του ιατρείου. Το πρόγραμμα εξυπηρετεί τις ανάγκες πολυϊατρείων προφέροντας τη δυνατότητα ταυτόχρονης εργασίας πολλών χρηστών. Χάρη στην online υποστήριξη, ο χρήστης επιλύει άμεσα οποιαδήποτε απορία προκύψει. Τέλος, ο ιατρός μπορεί να δημιουργήσει και να δημοσιεύσει την προσωπική του ιστοσελίδα για την προβολή του στο διαδίκτυο.

Διαβάστε το έντυπο παρουσίασης
Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001