Τα προϊόντα μας

Γαληνός Office

Πρόκειται για ένα σύγχρονο πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου το οποίο είναι σε θέση να εξυπηρετήσει ιατρούς όλων των ειδικοτήτων. Το Γαληνός Office προσδίδει στο σύγχρονο ιατρείο το απαραίτητο λειτουργικό πλεονέκτημα.

Τεχνολογία Cloud

Η πρόσβαση στο πρόγραμμα γίνεται μέσω του διαδικτύου, καθώς διατίθεται σε μορφή SaaS (Software as a Service). Έτσι, δεν καταλαμβάνει χώρο στον σκληρό δίσκο και είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή (σταθερό υπολογιστή, laptop, tablet ή κινητό τηλέφωνο) απλά και μόνο με την χρήση του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης.

Δυνατότητες και παροχές

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση

Όλες οι απαραίτητες εργασίες που αφορούν τη σύνταξη και αποστολή συνταγών και παραπεμπτικών πραγματοποιούνται εύκολα και με ελάχιστο κόπο.

Φάκελος υγείας ασθενών

Περιέχει όλες διοικητικές και ιατρικές πληροφορίες που είναι απαραίτητες ώστε ο ιατρός να προσφέρει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Ημερολόγιο ραντεβού

Εξασφαλίζει τον καθημερινό προγραμματισμό του ιατρείου οργανώνοντας τις προσωπικές υποχρεώσεις και τις επισκέψεις των ασθενών.

Οργάνωση αρχείων

Επιτρέπει την επισύναψη εικόνων και εγγράφων στον φάκελο υγείας του ασθενούς.

Οικονομική διαχείριση

Προσφέρει τη δυνατότητα αποτελεσματικής παρακολούθησης όλων των οικονομικών συναλλαγών που πραγματοποιούνται στο ιατρείο.

Αναφορές και στατιστικά

Δίνει τη δυνατότητα συμπλήρωσης και εκτύπωσης τυποποιημένων εγγράφων με το λογότυπο του ιατρείου αλλά και την εξαγωγή χρήσιμων στατιστικών αναφορών.

Οι βασικές δυνατότητες του Γαληνός Office ενισχύονται με πρόσθετες υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη λειτουργία του ιατρείου. Το πρόγραμμα εξυπηρετεί τις ανάγκες πολυϊατρείων προφέροντας τη δυνατότητα ταυτόχρονης εργασίας πολλών χρηστών. Χάρη στην online υποστήριξη, ο χρήστης επιλύει άμεσα οποιαδήποτε απορία προκύψει. Τέλος, ο ιατρός μπορεί να δημιουργήσει και να δημοσιεύσει την προσωπική του ιστοσελίδα για την προβολή του στο διαδίκτυο.

Διαβάστε το έντυπο παρουσίασης
Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21
54624
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr