Σχετικά με εμάς

Προφίλ

Πορεία

Η Ergobyte Πληροφορική Α.Ε. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2002, εστιάζοντας στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διάθεση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής για κάθε σύγχρονη επιχείρηση ή οργανισμό. Η αρχική της δραστηριότητα αφορούσε την κατά παραγγελία ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού. Τα πρώτα χρόνια, η εταιρεία επένδυσε σε σύγχρονες τεχνολογίες ώστε να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών της.

Με την πάροδο των χρόνων, η Ergobyte αναπτύχθηκε εντάσσοντας στο προσωπικό της εξειδικευμένα τεχνικά και διοικητικά στελέχη. Το πρώτο της τυποποιημένο προϊόν λογισμικού αφορούσε τη μηχανογράφηση ιδιωτικών κλινικών και κυκλοφόρησε το 2006.

Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της Ergobyte στο τομέα της ψηφιακής υγείας. Από το 2007 και έπειτα, αναπτύσσουμε λύσεις πληροφορικής που απευθύνονται σε επαγγελματίες υγείας. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων λογισμικού μας αποτελείται από τα παρακάτω:

  • Γαληνός - Ηλεκτρονικός φαρμακευτικός οδηγός
  • Γαληνός Office - Πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου
  • DataLife - Πληροφοριακό Σύστημα Υγείας

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Ergobyte έχει στραφεί στην Ευρωπαϊκή αγορά. Παράλληλα, συμμετέχει σε χρηματοδοτούμενα ερευνητικά ευρωπαϊκά έργα που αφορούν τις τεχνολογίες πληροφορικής και την υγεία. Στόχος μας είναι η σύνδεση της έρευνας με την αγορά και η διάθεση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στο ευρύ κοινό.

Η διοικητική και προγραμματιστική ομάδα της Ergobyte αποτελείται από έμπειρα στελέχη με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία και συνεχή επιστημονική εκπαίδευση στους τομείς δραστηριότητάς τους. Εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης, σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού, είναι σε θέση να προσφέρει τεχνολογικά προηγμένες λύσεις πληροφορικής.

Οι αξίες μας

Καινοτομία: Είμαστε πεπεισμένοι πως τα καινοτομικά προϊόντα αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τομέα των σύγχρονων τεχνολογιών.

Ομαδικό πνεύμα: Τα προϊόντα μας είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και άριστης συνεργασίας.

Ποιότητα: Χάρη στην επένδυση σε νέες τεχνολογίες και στο ανθρώπινο δυναμικό, καταφέρνουμε να παρέχουμε άριστες λύσεις.

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21
54624
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr