Σχετικά με εμάς

Προφίλ

Εφαρμόζοντας το motto «Giving Life to Innovation», η Ergobyte στοχεύει στη μεταφορά των τεχνολογιών πληροφορικής από την έρευνα στην αγορά. Για τον σκοπό αυτό, κατασκευάζει και διαθέτει καινοτόμα προϊόντα λογισμικού που απευθύνονται σε επιχειρήσεις αλλά και στο ευρύ κοινό.

Δυναμικό

Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων λογισμικού της εταιρείας περιλαμβάνει:

  • DataLife HIS - Μηχανογράφηση νοσοκομείων
  • Γαληνός - Ηλεκτρονικός φαρμακευτικός οδηγός
  • Γαληνός Office - Διαχείριση ιατρείου
  • Helios4 - Cloud ERP για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
  • CropDiagnosis - Αντιμετώπιση παθογενειών σε καλλιέργειες

Το προσωπικό της Ergobyte αποτελείται από ερευνητές, μηχανικούς και στελέχη διοίκησης με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία και συνεχή επιστημονική εκπαίδευση στους τομείς δραστηριότητάς τους. Στο περιβάλλον εργασίας τους υποστηρίζονται από άρτια τεχνική υποδομή.

Στο δυναμικό της εταιρείας συγκαταλέγονται επίσης αϋλα περουσιακά στοιχεία όπως:

  • βάση κώδικα 500.000+ γραμμών,
  • δεδομένα χρήσιμα στην υγεία και την γεωργία,
  • εθνικά και ευρωπαϊκά εμπορικά σήματα, και
  • μέθοδοι κατασκευής λογισμικού.

Αρχές

Η πρόοδος της εταιρείας στηρίζεται στις εξής τρεις αρχές:

Καινοτομία: Η ενσωμάτωση της καινοτομίας στα προϊόντα οφείλει να είναι συνεχής, καθώς μόνο έτσι εξασφαλίζεται η μακροπρόθεσμη επιτυχία τους.

Ομαδικότητα: Τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και αντανακλούν το μεράκι, τη δημιουργικότητα και την καλή διάθεση των στελεχών.

Ποιότητα: Οι διαδικασίες ανάπτυξης και υποστήριξης των προϊόντων ελέγχονται σε μόνιμη βάση ως προς την ποιότητά τους.

Ιστορική αναδρομή

Η Ergobyte ξεκινάει τη δραστηριότητά της ως ατομική επιχείρηση το 2002, εστιάζοντας στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διάθεση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής για κάθε σύγχρονη επιχείρηση ή οργανισμό. Η αρχική της δραστηριότητα αφορά την κατά παραγγελία ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού. Τα πρώτα χρόνια, η εταιρεία επενδύει σε σύγχρονες τεχνολογίες ώστε να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών της.

Με την πάροδο των χρόνων, η Ergobyte αναπτύσσεται, εντάσσοντας στο προσωπικό της εξειδικευμένους προγραμματιστές, στελέχη διοίκησης και marketing. Το 2006 κυκλοφορεί τον "Ασκληπιό", το πρώτο της τυποποιημένο προϊόν λογισμικού με αντικείμενο τη μηχανογράφηση ιδιωτικών κλινικών. Αυτό αποτέλεσε το πρώτο της μεγάλο βήμα στον τομέα της ψηφιακής υγείας. Από το 2007 και έπειτα, αναπτύσσει με ένταση λύσεις πληροφορικής που απευθύνονται σε ολόκληρο τον κλάδο της υγείας. Το 2010, σε συνέχεια του αυξανόμενου μεγέθους της, μετασχηματίζεται σε ανώνυμη εταιρεία.

Το 2011 αποτελεί έτος ορόσημο, καθώς παρουσιάζεται στο κοινό το Galinos.gr, ένας online οδηγός φαρμάκων που γνωρίζει πανελλαδική απήχηση. Από το 2015 και μετά, η Ergobyte εντείνει την προσπάθεια διεθνοποίησης των προϊόντων της. Παράλληλα, συμμετέχει σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα που αφορούν τις τεχνολογίες πληροφορικής και την υγεία.

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21
54624
Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr