Τα νέα μας

eHealth Forum 2017

Ετήσια γιορτή ψηφιακής υγείας και καινοτομίας

25/10/2017: Η ψηφιακή υγεία αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς κλάδους διεθνώς, με ιδιαίτερα σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές προεκτάσεις. Το eHealth Forum έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών μεταξύ καινοτόμων και νεοφυών επιχειρήσεων, φορέων, οργανισμών και επιστημόνων του κλάδου. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώθηκε η διεθνής εκδήλωση από τις 19 έως τις 24 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με θέμα «Promoting digital health integration for equal access and a sustainable future».

Φέτος, η ετήσια γιορτή ψηφιακής υγείας και καινοτομίας αποτελούνταν από:

  1. το Dhealth Conference όπου παρουσιάστηκαν θέματα όπως η καινοτομία στην ψηφιακή υγεία, η προστασία και ασφάλεια των δεδομένων, η διασυνοριακή υγεία, οι εξελίξεις του eHealth στην Ελλάδα, η διαλειτουργικότητα κ.ά.,
  2. η Έκθεση ψηφιακής υγείας όπου ώριμες εταιρείες του κλάδου παρουσίασαν τις λύσεις που προσφέρουν,
  3. το Startup Garden με τη συμμετοχή 10 καινοτόμων νεοφυών εταιρειών,
  4. το Lean Startup Academy ένα δωρεάν εκπαιδευτικό εργαστήριο για 10 επιλεγμένες startups,
  5. το Healthy Smart Cities όπου παρουσιάστηκε ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στον κλάδο της ψηφιακής υγείας, και
  6. το IHIC 2017, το Διεθνές Συνέδριο Διαλειτουργικότητας της HL7 International.

Οι εταιρείες και οργανισμοί της βόρειας Ελλάδας ένωσαν τις δυνάμεις τους υπό την οργανωτική καθοδήγηση του ΣΕΠΒΕ συμμετέχοντας με κοινό περίπτερο στην Έκθεση ψηφιακής υγείας. Ως ενεργό μέλος του οικοσυστήματος ψηφιακής υγείας, η Ergobyte δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Παρουσίασε λοιπόν την πλατφόρμα υπηρεσιών Γαληνός® στους επιστήμονες υγείας και στο ευρύ κοινό, οι οποίοι είχαν ελεύθερη πρόσβαση στην έκθεση.

Η Ergobyte πιστεύει ότι η προαγωγή της τεχνολογίας σε όλους τους φορείς της υγείας (επιστήμονες υγείας, νοσοκομεία, ασθενείς) μπορεί να φέρει βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων. Γι' αυτόν τον λόγο υποστηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε σχετικές διοργανώσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

eHealth Forum 2017

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001