Έρευνα και καινοτομία

Υψηλή τεχνολογία

Η Ergobyte διαθέτει άρτια καταρτισμένη ομάδα ερευνητών και μηχανικών η οποία ενημερώνεται διαρκώς για οτιδήποτε νέο στον τομέα της τεχνολογίας και της ανάπτυξης λογισμικού. Εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης, σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού, είναι σε θέση να προσφέρει τις πιο προηγμένες τεχνολογικά λύσεις πληροφορικής.

Technologies

  • Expert Systems
  • Semantic Modeling
  • Machine Learning

Software Stack

  • 500.000 Lines of Code
  • Continuous Integration
  • Vendor Neutral

Domains

  • Digital Health
  • Smart Farming
  • Management SaaS

Τεχνολογία Cloud

Η Ergobyte έχει εγκαταλείψει οριστικά τις τεχνολογίες client-server, επενδύοντας στο cloud. Το πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου Γαληνός Office προσφέρεται αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου, ενώ το πρόγραμμα διαχείρισης κλινικών που αναπτύχθηκε το 2006 έχει ανασχεδιασθεί και μεταφερθεί στο cloud.

Το μοντέλο SaaS (Software as a Service) προσφέρει ασύγκριτα πλεονεκτήματα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη τεχνολογική επιλογή. Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης έχει πρόσβαση στο σύστημα ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε σημείο, λαμβάνει αυτόματα όλες τις ενημερώσεις, ενώ δεν απαιτείται εγκατάσταση ή χρήση του αποθηκευτικού χώρου του υπολογιστή.

Ασφάλεια δεδομένων

Ο μεγάλος όγκος πληροφορίας και η αμεσότητα στην πρόσβασή της είναι αναγκαίες συνθήκες για την επίλυση σύνθετων ιατρικών προβλημάτων, δεν είναι όμως και ικανές. Το ζήτημα της προστασίας ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, ανάλογες της ραγδαίας χρήσης της πληροφορικής στον κλάδο της υγείας.

Η Ergobyte έχει επενδύσει στην ασφάλεια των δεδομένων που αποθηκεύει μέσω των προγραμμάτων διαχείρισης ιατρείου και κλινικής που διαθέτει. Η έμπειρη προγραμματιστική της ομάδα έχει αναπτύξει μοναδικές τεχνολογίες προστασίας δεδομένων από κακόβουλες ενέργειες. Ενδεικτικά αναφέρονται η κρυπτογράφηση Zero Knowledge και η μέθοδος συμμετρικής κρυπτογράφησης AES (Advanced Encryption Standard).

Η τεχνολογία Zero Knowledge εφαρμόζεται στο πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου Γαληνός Office. Χάρη σε αυτή, εξασφαλίζεται η κρυπτογράφηση των ευαίσθητων ιατρικών και προσωπικών δεδομένων χρησιμοποιώντας έναν κωδικό ο οποίος είναι γνωστός αποκλειστικά και μόνο στον χρήστη. Έτσι, όλες οι ευαίσθητες πληροφορίες αποθηκεύονται κρυπτογραφημένες (άρα και μην αναγνώσιμες) στους server της Ergobyte.

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001