Σχετικά με εμάς

Δελτίο Τύπου της 15 Ιουνίου 2015

Γαληνός Office: Νέα cloud εφαρμογή διαχείρισης ιατρείου

Η Ergobyte Πληροφορική Α.Ε. ανακοινώνει την κυκλοφορία του προγράμματος ιατρείου «Γαληνός Office» 1. Μετά τον δημοφιλέστερο φαρμακευτικό οδηγό Galinos.gr 2, η εταιρεία 3 παρουσιάζει μία σύγχρονη online υπηρεσία η οποία προσφέρει στα ιδιωτικά ιατρεία μοναδικά εργαλεία για τον προγραμματισμό ραντεβού, την τήρηση ηλεκτρονικού φακέλου υγείας ασθενών και την οργάνωση αρχείων.

Το Γαληνός Office μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε ειδικότητας χάρη στις δυνατότητες παραμετροποίησης που διαθέτει. Επιπλέον, εξυπηρετεί τις ανάγκες πολυϊατρείων επιτρέποντας την ταυτόχρονη χρήση από στελέχη με διακριτούς ρόλους (ιατρός, γραμματέας κ.λπ.) και επίπεδα πρόσβασης στο πρόγραμμα.

Κατά την ανάπτυξη του προγράμματος εφαρμόστηκαν οι πλέον σύγχρονες τεχνικές ανάπτυξης λογισμικού ώστε το πρόγραμμα να παρέχεται μέσω διαδικτύου (SaaS) και να είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο, ο ιατρός έχει στη διάθεσή του τα δεδομένα του οπουδήποτε και αν βρίσκεται και λαμβάνει αυτόματα όλες τις ενημερώσεις. Καθώς το πρόγραμμα διαχειρίζεται και αποθηκεύει ευαίσθητα ιατρικά και προσωπικά δεδομένα, η εταιρεία έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης.

Ο κ. Γιώργος Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ergobyte, αναφέρει σχετικά: «Η ιδέα της δημιουργίας ενός συστήματος ηλεκτρονικού φακέλου υγείας υπάρχει στα συρτάρια μας εδώ και καιρό. Μετά από 4 χρόνια καθημερινής επαφής με επαγγελματίες υγείας μέσω του Galinos.gr, διαπιστώσαμε πως σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα. Κάθε σύγχρονο ιατρείο έχει την ανάγκη να οργανώσει τις καθημερινές του εργασίες ώστε να προσφέρει στον ασθενή τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.».

Το Γαληνός Office προσφέρεται δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο για την καταχώρηση έως 150 ασθενών και για απεριόριστο χρονικό διάστημα.

Παραπομπές

  1. Γαληνός Office
  2. Οδηγός Φαρμάκων Γαληνός
  3. Ergobyte Πληροφορική Α.Ε.

Πληροφορίες

  • Μάρθα Ζαχαριάδου [Υπεύθυνη επικοινωνίας Ergobyte / Τηλ: 2310288434 / e-mail: mzachariadou@ergobyte.gr]
Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001