Σχετικά με εμάς

Δελτίο Τύπου της 1 Ιουλίου 2008

Κυκλοφορεί το Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Κλινικής «Ασκληπιός 2008» από την Ergobyte Πληροφορική

Η Ergobyte Πληροφορική ανακοινώνει τη διάθεση του καινοτόμου πληροφοριακού συστήματος «Ασκληπιός 2008» για τη διαχείριση της κλινικής. Το σύστημα αποτελεί ένα δυναμικό προϊόν για τον ευρύτερο κλάδο της Υγείας, στον οποίο εστιάζει στρατηγικά η Ergobyte Πληροφορική μέσω της ανάπτυξης και διάδοσης αξιόλογων λύσεων λογισμικού.

To «Ασκληπιός 2008», αποτέλεσμα διετών προσπαθειών ανάπτυξης, είναι το πλέον ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κλινικής, αφού η εκτενής λειτουργικότητά του περιλαμβάνει: ηλεκτρονικό φάκελο ασθενούς, κλινικές εργαστηριακές εξετάσεις, χορήγηση φαρμάκων, τήρηση φαρμακαποθήκης, εκτέλεση διοικητικών διαδικασιών, κ.ά.. Το σύστημα βασίζεται στην SQL client-server αρχιτεκτονική και στις κορυφαίες τεχνολογίες της Oracle, προσαρμόζεται στις ανάγκες του φορέα, συνδέεται με τα υπόλοιπα συστήματά του (ERP, CRM, κ.λπ) και είναι εύκολο στη χρήση.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης, Γενικός Διευθυντής της Ergobyte Πληροφορικής, σχολίασε σχετικά «Μετά την κυκλοφορία του ηλεκτρονικού Ελληνοαγγλικού & Αγγλοελληνικού Λεξικού Ιατρικής Ορολογίας, το "Ασκληπιός" αποτελεί προϊόν-κλειδί στη μακροχρόνια στρατηγική ανάπτυξης της Ergobyte Πληροφορικής στο χώρο του ιατρικού λογισμικού. Αναγνωρίζει τις ανάγκες μιας σύγχρονης κλινικής και προσφέρει τεκμηριωμένες λύσεις, εξοικονομώντας χρόνο και παρέχοντας ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της. Κινούμαστε στην αιχμή της τεχνολογίας, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες της Oracle, που εξασφαλίζουν υψηλά χαρακτηριστικά ασφάλειας, σταθερότητας και απόδοσης».

«Η Oracle υποστηρίζει με την τεχνολογία της τις σημαντικές προσπάθειες των τοπικών συνεργατών όπως η Ergobyte Πληροφορική, για ανάπτυξη κάθετων εξειδικευμένων λύσεων σε τομείς ιδιαίτερης σημασίας όπως είναι αυτός της Υγείας. Οι απαιτήσεις επεκτασιμότητας, ασφάλειας και σταθερότητας που χαρακτηρίζουν τον κλάδο καθιστούν την τεχνολογία της Oracle την καλύτερη πλατφόρμα ανάπτυξης των λύσεων αυτών», δήλωσε ο Πάνος Λαμπράκης, Alliances & Channel Sales Manager Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας της Oracle Ελλάς.

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001