Σχετικά με εμάς

Δελτίο Τύπου της 15 Ιανουρίου 2007

Κυκλοφορία λογισμικού με τίτλο "Ελληνοαγγλικό & Αγγλοελληνικό Λεξικό Ιατρικής Ορολογίας" από την Ergobyte Πληροφορική

Την κυκλοφορία στην Ελληνική αγορά του νέου λογισμικού με τίτλο "Ελληνοαγγλικό & Αγγλοελληνικό Λεξικό Ιατρικής Ορολογίας" ανακοινώνει η Ergobyte Πληροφορική. Η παραγωγή εντάσσεται στους επιχειρησιακούς στόχους της Ergobyte Πληροφορικής για την ανάπτυξη και διάδοση αξιόλογων λύσεων λογισμικού στον ευρύτερο κλάδο της Υγείας.

Το προϊόν αυτό έρχεται να καλύψει το κενό στην ύπαρξη ενός ολοκληρωμένου και πλήρως ενημερωμένου ηλεκτρονικού λεξικού που να περιλαμβάνει όλο το φάσμα των επιστημών Υγείας. Αποτελεί ένα προσιτό εργαλείο για τον επαγγελματία δίνοντας απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν κατά την χρήση εξειδικευμένων επιστημονικών όρων.

Το «Λεξικό Ιατρικής Ορολογίας» εντυπωσιάζει τόσο με την πληρότητα όσο και με την ακρίβεια των λημμάτων που προσφέρει στη διάθεση του χρήστη (περισσότερα από 65.000 λήμματα από 70 επαγγέλματα του κλάδου Υγείας). Το απλό και χρηστικό περιβάλλον εργασίας παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης αναζήτησης λέξεων και σύνθετων όρων με πολλαπλούς τρόπους.

Μια έκδοση δοκιμής που λειτουργεί πλήρως για 30 ημέρες είναι διαθέσιμη για λήψη από την ιστοσελίδα της Ergobyte Πληροφορικής.

Για πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001