Τα νέα μας

Η Ergobyte στο ICT Proposers' Day

05/10/2016: Η Ergobyte έδωσε το παρόν στο πανευρωπαϊκό συνέδριο ICT Proposers' Day το οποίο διεξήχθη στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση δικτύωσης στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών που έχει ως στόχο τη συζήτηση και την ανταλλαγή ιδεών για την υποβολή προτάσεων σε προγράμματα χρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές ημερίδες για τις δυνατότητες χρηματοδότησης προτάσεων σε θέματα όπως: νανοτεχνολογία, internet of things, eHealth, ενέργεια κ.ά. Επιπλέον, διοργανώθηκαν διμερείς face-2-face συναντήσεις ανάμεσα σε εκπροσώπους επιχειρήσεων, ερευνητικών οργανισμών και πανεπιστημίων που ενδιαφέρονται να υποβάλουν προτάσεις. Τέλος, η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την έκθεση φορέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα στελέχη της Ergobyte είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα χρηματοδοτικά προγράμματα του Ορίζοντα 2020 στον τομέα του eHealth. Επιπλέον, χάρη στις διμερείς συναντήσεις, ήρθαν σε επαφή με ευρωπαϊκούς φορείς και επιχειρήσεις αναδεικνύοντας συνέργειες και προοπτικές συνεργασίας. Ακολουθούν κάποιοι μήνες συζητήσεων, σχεδιασμού και εντατικής δουλειάς που θα οδηγήσουν σε καινοτόμα προϊόντα για τον επαγγελματία υγείας και τον ασθενή.

ICT Proposers' Day 2016

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001