Τα νέα μας

Γαληνός Office: Έκδοση 3.0

15/12/2020: Η τεχνολογική υποδομή της Ergobyte αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου και, σταδιακά, περνά σε όλα της τα προϊόντα. Έτσι και το Γαληνός Office, έπειτα από εργασίες προσαρμογής πέντε μηνών, «κληρονόμησε» όλες τις νέες, προηγμένες λειτουργίες. Στις αρχές Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μετάβαση του προγράμματος στη νέα αρχιτεκτονική, με κύριο στόχο την ενσωμάτωση δυνατοτήτων λογισμικών ERP για αυξημένη απόδοση.

Στην έκδοση 3.0 του Γαληνός Office, το περιβάλλον είναι παραθυρικό επιτρέποντας την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών εργασιών. Επιπλέον, ο φάκελος υγείας ανανεώθηκε με νέες φόρμες: κάπνισμα, αλκοόλ, φαρμακευτικές αλλεργίες, κλίμακες αξιολόγησης (όπως FIM, Mini-Mental, MASA κ.ά.) και κοινωνικό ιστορικό. Το νέο Γαληνός Office προσφέρει επίσης οργάνωση αρχείων σε φακέλους, καταργώντας την αποθήκευση τοπικά. Με τη λειτουργία της κοινής χρήσης αρχείου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν σύνδεσμο περιορισμένης διάρκειας και να τον μοιραστούν με άλλους. Όσον αφορά την οικονομική διαχείριση, έχουν υλοποιηθεί οι προδιαγραφές για τη διαβίβαση στοιχείων μέσω του myDATA της ΑΑΔΕ, ώστε το πρόγραμμα να είναι έτοιμο όταν γίνει υποχρεωτική η τήρηση ηλεκτρονικών βιβλίων.

Χάρη στο γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι cloud, η μετάβαση στη νέα τεχνολογική υποδομή πραγματοποιήθηκε ομαλά και ιδιαίτερα γρήγορα. Μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης, οι χρήστες συνδέθηκαν αυτόματα στη νέα έκδοση, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κάποια ρύθμιση. Ανάλογες εργασίες σε προγράμματα που ακολουθούν το μοντέλο client-server απαιτούν πολλαπλάσιο χρόνο και προσπάθεια καθώς η αναβάθμιση κάθε εγκατάστασης γίνεται μεμονωμένα.

Η ανάπτυξη του Γαληνός Office συνεχίζεται. Στην επόμενη έκδοση, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη, πρόκειται να ανανεωθούν τα εργαλεία διασύνδεσης με την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001