Τα νέα μας

Εφαρμογή παρακολούθησης εμβολιασμών

20/02/2018: Το πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου της Ergobyte αναπτύσσεται συνεχώς. Στη νέα έκδοση 1.9, η οποία είναι διαθέσιμη από την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, έχει ενσωματωθεί η εφαρμογή παρακολούθησης εμβολιασμών ενηλίκων και παιδιών. Η ανάγκη ανάπτυξής της προέκυψε από τη δυσκολία των ιατρών να παρακολουθούν στενά την εφαρμογή του πολύπλοκου και διαρκώς μεταβαλλόμενου εθνικού προγράμματος εμβολιασμού για κάθε ασθενή.

Για την καταγραφή και ενημέρωση της εμβολιαστικής κατάστασης κάθε ασθενούς, το Γαληνός Office προσφέρει δύο σημαντικές αυτοματοποιήσεις:

  • Αυτόματη ενημέρωση μέσω της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης: Χάρη στη διασύνδεση με το e-prescription.gr, αντλούνται όλα τα εμβόλια που έχουν συνταγογραφηθεί στον ασθενή και συμπληρώνεται ο πίνακας εμβολιασμών. Έτσι, δεν χάνεται καμία πληροφορία και ο ιατρός εξοικονομεί χρόνο από την εισαγωγή κάθε προηγούμενης χορήγησης χειροκίνητα.
  • Εφαρμογή κανόνων σύμφωνα με το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών: Το Γαληνός Office συμπληρώνει αυτόματα τις επόμενες δόσεις ή τις δόσεις που έχουν παραλειφθεί σύμφωνα με το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών ενηλίκων και παιδιών. Στη διαδικασία αυτή λαμβάνει υπόψιν τις καταστάσεις ή ομάδες αυξημένου κινδύνου όπως κύηση, άτομα που πάσχουν από διαβήτη, πνευμονοπάθειες κ.λπ.

Galen office immunization

Χάρη στον έξυπνο τρόπο παρακολούθησης των εμβολιασμών, 1. ο χρόνος που απαιτείται για την συνολική παρακολούθηση της κατάστασης ανοσοποίησης των ασθενών μειώνεται, 2. η ακρίβεια στη χορήγηση των δόσεων αυξάνεται, και 3. ο προγραμματισμός του ιατρείου βελτιώνεται.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Προϊοντική σελίδα Γαληνός Office
Έντυπο παρουσίασης Γαληνός Office
Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001