Τα νέα μας

Η Ergobyte στο FINODEX Demo Day in Trento

1/6/2016: Το Hub Innovazione Trentino, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Bruno Kessler, διοργάνωσαν το FINODEX Demo Day στο Τρέντο της Ιταλίας. Στόχος της διήμερης εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των 10 καλύτερων project του FINODEX, ενός προγράμματος επιτυχυντή το οποίο υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Κατά τη διάρκεια της πρώτη μέρας, οι εκπρόσωποι των 10 projects συμμετείχαν σε μια εκπαιδευτική ημερίδα για pitching όπου είχαν την ευκαιρία να τελειοποιήσουν τις δεξιότητές τους στην επικοινωνία καθώς και την γενικότερη παρουσίασή τους. Ήταν ένα έντονο και πρωτότυπο σεμινάριο, χάρη στο οποίο η ομάδα του CropDiagnosis έλαβε πολύτιμα σχόλια για τη βελτίωση του pitch της.

Την δεύτερη ημέρα έλαβε χώρα ένας διαγωνισμός pitching μεταξύ των 10 καλύτερων projects του FINODEX. Επιπλέον, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι εταιρείες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε μέλη της κοινότητας του FIWARE, άλλες εταιρείες, υποψήφιους πελάτες και επενδυτές.

Η ομάδα συμμετείχε με ιδιαίτερη χαρά στη διήμερη εκδήλωση, όπου εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία να επικοινωνήσει την ιδέα και την αξία του CropDiagnosis σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Fiware Trento 2016

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001