Τα νέα μας

eHealth Forum 2016

03/11/2016: Η αλματώδης πρόοδος της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών αφήνει το στίγμα της σε πολλούς τομείς της επιστήμης, μεταξύ αυτών και η ιατρική. Ο όρος «Ψηφιακή Υγεία» ή αλλιώς eHealth καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων βασισμένων σε τεχνολογίες που στοχεύουν στην καλύτερη πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία, παρακολούθηση και διαχείριση της υγείας και του τρόπου ζωής.

Το eHealth Forum αποτελεί τόπο συνάντησης και ανταλλαγής ιδεών μεταξύ των πρωταγωνιστών του κλάδου με στόχο τη δημιουργία έργων με άμεσα οφέλη στην κοινωνία και την οικονομία. Φέτος, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών και συγκέντρωσε συμμετοχές από ελληνικούς και ξένους ιατρικούς φορείς, ειδικούς της τεχνολογίας και της πληροφορικής, στελέχη βιομηχανιών αλλά και ασθενείς.

Η Ergobyte έδωσε δυναμικό παρόν στο eHealth Forum συμμετέχοντας στην έκθεση καινοτόμων εφαρμογών IT και wearables. Στο stand της εταιρείας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα εργαλεία του φαρμακευτικού οδηγού Galinos.gr καθώς και για τις δυνατότητες του προγράμματος διαχείρισης ιατρείου Γαληνός Office.

Στα πλαίσια των ομιλιών, η Ergobyte συμμετείχε στη συζήτηση για τη στρατηγική και τις εξελίξεις στο θεσμικό πλαίσιο γύρω από το eHealth και το mHealth. Επιπλέον, η δικτύωση με εταιρείες και φορείς του κλάδου ήταν καθοριστικής σημασίας για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας στην ψηφιακή υγεία.

Ως εταιρεία, ευελπιστούμε στη διοργάνωση παρόμοιων εκδηλώσεων και συνεδρίων οι οποίες μας φέρνουν πιο κοντά στη συγκρότηση μιας ενιαίας στρατηγικής για την Υγεία.

eHealth Forum 2016

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001