Τα νέα μας

eHealth Week 2017

17/5/2017: Το eHealth Week πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Μαΐου στη Μάλτα. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις επιχειρήσεων και φορέων από τον χώρο της ψηφιακής υγείας η οποία οργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το υπουργείο Υγείας της Μάλτας, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την HIMSS Europe. Το φετινό θέμα του eHealth Week ήταν «Δεδομένα για την υγεία: το κλειδί για την εξατομικευμένη βιώσιμη περίθαλψη».

Επιλεγμένες εταιρείες και φορείς συμμετείχαν στην ελληνική αποστολή η οποία διέθετε δικό της περίπτερο στην έκθεση της εκδήλωσης. Επιπλέον, η Ελλάδα απέκτησε και φωνή στη διεθνή σκηνή του eHealth, οργανώνοντας ειδικό session όπου οι συμμετέχοντες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η Ergobyte δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο μεγάλη εκδήλωση της ψηφιακής υγείας. Στα πλαίσια του ελληνικού session παρουσίασε την πλατφόρμα υπηρεσιών Γαληνός® η οποία περιλαμβάνει τον Γαληνό οδηγό φαρμάκων, το πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου Γαληνός Office και το καινοτόμο εργαλείο του ελέγχου συγχορήγησης. Επιπλέον, τα στελέχη της εταιρείας ήρθαν σε επαφή με καινοτόμες εταιρείες και οργανισμούς της Ευρώπης.

Η Ελλάδα οφείλει να έχει δυναμική παρουσία σε αντίστοιχες εκδηλώσεις ώστε να αναδείξει σε ευρωπαϊκό επίπεδο τις προκλήσεις και ευκαιρίες του κλάδου. Η Ergobyte υποστηρίζει ενεργά αυτές τις δράσεις εξωστρέφειας.

eHealth Week 2017

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001