Τα νέα μας

Το Galinos.gr στην έκθεση του 12ου συνεδρίου της ΕΕΦΑΜ

17/02/2020: Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management διοργάνωσε για 12η φορά το συνέδριό της στις 12, 13 και 14 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η οργανωτική επιτροπή προσκάλεσε το Hellenic BioCluster, μέλος του οποίου είναι η εταιρεία μας, να παρουσιάσει τα καινοτόμα μέλη του στην έκθεση του συνεδρίου. Η Ergobyte έδωσε το παρόν προβάλλοντας τον Γαληνό, την πλατφόρμα επιστημονικής ιατροφαρμακευτικής πληροφόρησης η οποία χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τον φαρμακευτικό κόσμο. Οι εκπρόσωποί μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας και να ενημερωθούν για τις τάσεις της αγοράς.

Παράλληλα με την έκθεση, το πολυθεματικό, επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου ήταν πλήρως εναρμονισμένο με τις σύγχρονες τάσεις της φαρμακευτικής αγοράς. Προσκεκλημένοι ομιλητές από Ευρώπη και Αμερική παρουσίασαν θέματα σχετικά με την ψηφιακή υγεία, την αυτοφροντίδα, την φαρμακευτική πολιτική και πολλά άλλα. Το 12ο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακευτικού Management έκλεισε με τα Αριστεία ΕΕΦΑΜ τα οποία βράβευσαν επιτυχημένες και καινοτόμες στρατηγικές επικοινωνίας στην αγορά του φαρμάκου και στα προϊόντα αυτοφροντίδας.

Ήταν χαρά μας που συναντήσαμε επαγγελματίες του φαρμακευτικού χώρου και συζητήσαμε για τον ρόλο του Galinos.gr στη διάχυση της γνώσης γύρω από το φάρμακο. Άλλωστε, κοινή μας επιδίωξη είναι η ακριβής και αξιόπιστη πληροφόρηση των επιστημόνων υγείας και των ασθενών.


Σχετικά με την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management

Η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management είναι μη κερδοσκοπική, επιστημονική εταιρεία που δραστηριοποιείται στους τομείς της επιμόρφωσης, της επαγγελματικής ανάπτυξης και της διασύνδεσης των στελεχών της φαρμακοβιομηχανίας.

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001