Τα νέα μας

Ηλεκτρονική συνταγογράφηση στο Γαληνός Office

20/9/2016: Τον Ιούνιο του 2015 η Ergobyte ανακοίνωσε την κυκλοφορία του προγράμματος διαχείρισης ιατρείου Γαληνός Office. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εργαλείο για κάθε ιδιώτη ιατρό. Υποστηρίζει την τήρηση ιατρικού φακέλου ασθενούς και ημερολογίου ραντεβού, διαχείρισης οικονομικών, εξαγωγής αναφορών και διαχείρισης αρχείων.

Το Γαληνός Office αναπτύσσεται διαρκώς προσθέτοντας επιπλέον δυνατότητες για κάθε ιατρική ειδικότητα. Στην πιο πρόσφατη έκδοση έχει υλοποιηθεί η διασύνδεση με το σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης. Χάρη σε αυτό, ο χρήστης μπορεί να:

  • εισάγει αυτόματα στο πρόγραμμα τους ασθενείς που έχει καταχωρήσει στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση
  • αντλήσει πληροφορίες από προηγούμενες επισκέψεις
  • εμφανίσει και να εκτυπώσει προηγούμενες συνταγές
  • εμφανίσει και να εκτυπώσει προηγούμενα παραπεμπτικά.

Από τον Νοέμβριο του 2014, οπότε και η ΗΔΙΚΑ ανακοίνωσε την έκδοση του API ιατρών, οι εταιρείες πληροφορικής βρίσκονται σε συνεχή διαβούλευση με στόχο τη βέλτιστη διασύνδεση μεταξύ της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και των λογισμικών ιατρείου. Η Ergobyte ήταν παρούσα σε όλες τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν για τον σκοπό αυτό και συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Έχοντας ως άμεσο στόχο την πλήρη διασύνδεση με το e-prescription.gr, η ομάδα ανάπτυξης του Γαληνός Office εργάζεται ήδη για την υλοποίηση των δυνατοτήτων καταχώρησης επισκέψεων, συνταγών και παραπεμπτικών. Οι νέες αυτές λειτουργίες αναμένεται να είναι διαθέσιμες μέχρι το τέλος του έτους.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Γαληνός Office
Έντυπο παρουσίασης Γαληνός Office
Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001