Τα νέα μας

Πανελλήνιο ιατρικό συνέδριο για τον σακχαρώδη διαβήτη

19/11/2018: Η Ergobyte συμμετείχε στο 32ο πανελλήνιο ετήσιο συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.

Οι σύνεδροι, κυρίως παθολόγοι, γενικοί ιατροί, ενδοκρινολόγοι και διαιτολόγοι, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις καινοτόμες υπηρεσίες της εταιρείας. Μεταξύ άλλων, συγκεντρώθηκαν σχόλια και προτάσεις βελτίωσης για τον οδηγό φαρμάκων Γαληνός και για το πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείου Γαληνός Office. Καθώς στο συνέδριο συμμετείχαν φαρμακευτικές εταιρείες, η ομάδα του Galinos.gr ανανέωσε τις επαφές της με παλαιά και νέα στελέχη, πάντα με στόχο τη διαρκή ενημέρωση της βάσης δεδομένων φαρμάκων.

Τέλος, οι εκπρόσωποι της Ergobyte είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για επίκαιρα θέματα που αφορούν την παθογένεια, τις επιπλοκές και τη θεραπευτική διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη. Ενδεικτικά, οι διαλέξεις, οι στρογγυλές τράπεζες και τα κλινικά φροντιστήρια αφορούσαν τη σχέση του σακχαρώδη διαβήτη με:

  • την καρδιολογία (στεφανιαία νόσος, καρδιακές αρρυθμίες, καρδιακή ανεπάρεια, αιματολογικές διαταραχές)
  • τη διατροφή και την άσκηση
  • τη στοματική υγιεινή
  • την οφθαλμολογία
  • συγκεκριμένες ομάδες ασθενών (παχύσαρκοι, έγκυοι, έφηβοι, παιδιά)

Πανελλήνιο ιατρικό συνέδριο για τον σακχαρώδη διαβήτη

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, σε συνεργασία με την Εταιρεία Παθολογίας Ελλάδος, την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, την Εταιρεία Διαβητολογίας Κύπρου, την Ελληνική Εταιρεία Παχυσαρκίας και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Νοσοκομειακών Διαιτολόγων.

Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001