Τα νέα μας

Ο Γαληνός στην Ευρώπη

17/5/2021: Με χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του οδηγού φαρμάκων Γαληνός στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα EIT Health Bridgehead.

Πριν από μερικούς μήνες, η Ergobyte υπέβαλε την πρότασή της στο πρόγραμμα EIT Health Bridgehead προκειμένου να λάβει υποστήριξη για να πραγματοποιήσει τα πρώτα βήματα του Γαληνού στην Ευρώπη. Τα έξυπνα εργαλεία στήριξης ιατρικής απόφασης που διαθέτουμε, ο έλεγχος συγχορήγησης και η μητρότητα - φάρμακα, έπεισαν τους αξιολογητές ότι ο Γαληνός έχει ό,τι χρειάζεται για να απευθυνθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Παρά τα πλεονεκτήματά της, η επέκταση εκτός εθνικών συνόρων αποτελεί επικίνδυνο εγχείρημα. Οι επαφές με τοπικούς δυνητικούς συνεργάτες και φορείς είναι κρίσιμης σημασίας αλλά και πολύ δύσκολο να επιτευχθούν. Επιπλέον, η επιχείρηση πρέπει να διαθέτει επαρκείς πληροφορίες για την αγορά στόχο, όπως για την ψυχολογία και τις προτιμήσεις των πελατών, τον ανταγωνισμό, το ισχύον νομικό πλαίσιο, και πολλά άλλα.

Το Bridgehead είναι ένα πρόγραμμα ιδιαίτερου κύρους, το οποίο, εκτός από τη χρηματική υποστήριξη που προσφέρει, διευκολύνει την πρόσβαση των επιχειρήσεων σε θερμοκοιτίδες, εξειδικευμένους συμβούλους και νομικούς στις αγορές-στόχο. Με αυτόν τον τρόπο, έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας σε αγορές της Ευρώπης.

Σύντομα, η Ergobyte θα επιλέξει τους κατάλληλους συνεργάτες για να ξεκινήσει τις πρώτες διερευνητικές επαφές στην Ευρώπη.

Λίγα λόγια για EIT Health

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές συμπράξεις δημόσιου-ιδιωτικού τομέα για την καινοτομία στον τομέα της υγείας. Πρόκειται για ένα δίκτυο κορυφαίων εταιρειών, πανεπιστημίων, κέντρων έρευνας και ανάπτυξης, ινστιτούτων και μονάδων υγείας. Κύριος στόχος του είναι η αναβάθμιση των δεξιοτήτων των επαγγελματιών του τομέα υγείας σε όλη την Ευρώπη, επενδύοντας στα καλύτερα ταλέντα της, διευκολύνοντας την παραγωγή καινοτόμων ιατρικών προϊόντων εντός της ΕΕ.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Ανακοίνωση από το EIT Health Bridgehead
Επικοινωνία
Αριστοτέλους 21, 54624
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. 2310 288434
E-mail: info@ergobyte.gr
Γ.Ε.ΜΗ.: 59258404000
ISO 27001