Ανάπτυξη Λογισμικού και Διαδικτυακών Εφαρμογών
Προφίλ

Εταιρικό προφίλ

Η Ergobyte Πληροφορική Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 εστιάζοντας στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη διάθεση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής για κάθε σύγχρονη επιχείρηση ή οργανισμό. Η εταιρεία διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και μακροχρόνια εμπειρία στην υλοποίηση σύνθετων έργων πληροφορικής.

Η διοικητική και προγραμματιστική ομάδα αποτελείται από έμπειρα στελέχη με μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία και συνεχή επιστημονική εκπαίδευση στους τομείς δραστηριότητάς τους. Εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης, σχεδίασης και ανάπτυξης λογισμικού, είναι σε θέση να προσφέρει τεχνολογικά προηγμένες λύσεις πληροφορικής. Τα προϊόντα της εταιρείας απευθύνονται σε επιχειρήσεις του κλάδου της υγείας (κλινικές, νοσοκομεία, ιδιωτικά ιατρεία, φαρμακεία), της παροχής υπηρεσίων, των κατασκευών κ.ά.

Παράλληλα, η Ergobyte συμμετέχει σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα επενδύοντας σε τεχνολογίες αιχμής. Μεταξύ άλλων, στόχος της είναι η σύνδεση της έρευνας με την αγορά και η διάθεση καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών στο ευρύ κοινό. Ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα σε αυτόν τον τομέα ειναι ο έλεγχος συγχορήγησης. Πρόκειται για το μοναδικό ελληνικό σύστημα το οποίο υποστηρίζει τον αυτόματο εντοπισμό αντενδείξεων και αλληλεπιδράσεων μεταξύ φαρμάκων.

Οι αξίες μας

Ομαδικό πνεύμα: Τα προϊόντα μας είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και άριστης συνεργασίας.

Ποιότητα: Χάρη στην επένδυση σε νέες τεχνολογίες και στο ανθρώπινο δυναμικό, καταφέρνουμε να παρέχουμε άριστες λύσεις.

Καινοτομία: Είμαστε πεπεισμένοι πως τα καινοτομικά προϊόντα αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τομέα των σύγχρονων τεχνολογιών.

Εστίαση στον πελάτη: Ο πελάτης αποτελεί το κέντρο του ενδιαφέροντός μας. Εξυπηρετούμε τις ανάγκες του με επαγγελματισμό, ευγένεια και υπομονή.

τεχνολογίες

συνεργάτες

πλατφόρμες

εργαλεία

©Ergobyte Πληροφορική Α.Ε. - Αριστοτέλους 21 - 54636 Θεσσαλονίκη