Ανάπτυξη Λογισμικού και Διαδικτυακών Εφαρμογών
Προβολή στο Internet

Γενικά

Με την πρόοδο της τεχνολογίας, η ανάγκη παρουσίας των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο έχει ενταθεί. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, έχει αναπτυχθεί ένας νέος κλάδος, αυτός του internet marketing. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η Ergobyte αναλαμβάνει την διεξαγωγή προωθητικών καμπανιών στις επιτυχημένες ιστοσελίδες που διαθέτει.

Προβολή στο www.galinos.gr

Η πιο επιτυχημένη, από άποψη επισκεψιμότητας, ιστοσελίδα είναι το www.galinos.gr, ο ηλεκτρονικός φαρμακευτικός οδηγός. Αξίζει να αναφερθεί ότι αριθμεί πάνω από 1.300.000 προβολές σελίδων (page views) και την επισκέπτονται πάνω από 16.500 μοναδικοί χρήστες το μήνα. Τα προγράμματα προβολής που υποστηρίζονται είναι:

Διαφήμιση στα banners

Οι διαφημίσεις στο επάνω και κάτω banner του Γαληνού απευθύνονται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει μια στοχευμένη καμπάνια προβολής στο διαδίκτυο. Προσφέρονται εξειδικευμένα πακέτα αποκλειστικής ή μερισμένης μηνιαίας προβολής με καθορισμένη χρέωση, καθώς και η δυνατότητα κατά παραγγελία προβολής με προοδευτική χρέωση βάσει εκτυπώσεων σελίδων (CPM impressions).

Προβεβλημένες καταχωρήσεις

Πρόκειται για πρόγραμμα προβολής που απευθύνεται σε εμπορικές εταιρείες οι οποίες επιδιώκουν να αναδείξουν τα προϊόντα τους μεταξύ των 5.200 καταχωρημένων εμπορικών ονομασιών (brand names). Συνοπτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εμπλουτισμένες σελίδες σκευασμάτων και προώθηση εντός του ιστότοπου, σε στενή συνεργασία με την ομάδα του Γαληνού.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να ενημερωθείτε για αναλυτικότερα στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας ή για να λάβετε τον αναλυτικό κατάλογο υπηρεσιών προβολής, επικοινωνήστε μαζί μας.

τεχνολογίες

συνεργάτες

πλατφόρμες

εργαλεία

©Ergobyte Πληροφορική Α.Ε. - Αριστοτέλους 21 - 54636 Θεσσαλονίκη