Ανάπτυξη Λογισμικού και Διαδικτυακών Εφαρμογών
Διαδικτυακές εφαρμογές

Γενικά

Η Ergobyte αναλαμβάνει την κατασκευή δυναμικών ιστοτόπων όπως portals, ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops), new sites, e-learning κ.λ.π. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα αγοράς, εκ μέρους σας, του ονόματος του ιστοχώρου (domain name) αλλά υποστηρίζεται και η φιλοξενία του (hosting).

Διαχείριση περιεχομένου

Κατασκευάζουμε websites που συνοδεύονται από περιβάλλον διαχείρισης (Content Management System). Μέσω αυτού, ο υπεύθυνος ενημέρωσης της ιστοσελίδας μπορεί εύκολα, γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερη κατάρτιση στη χρήση των Η/Υ, να επιφέρει κάθε αναγκαία αλλαγή στο περιεχόμενο και τη δομή της ιστοσελίδας. Για παράδειγμα είναι εφικτά, μεταξύ άλλων, η δημοσίευση νέων σελίδων, άμεσα ή σε προγραμματισμένο χρόνο, η επικαιροποίηση των σελίδων ανά πάσα στιγμή, η ιεράρχηση του περιεχομένου σε κατηγορίες/υποκατηγορίες, με λέξεις κλειδιά, ανά θεματική ενότητα, κ.α., η επισύναψη ή ενσωμάτωση υλικού όπως video, μουσική, φωτογραφίες, πίνακες, αρχεία Word ή pdf, κ.λ.π.

Άριστη σχεδίαση

Χάρη στην πολυετή μας εμπειρία στο χώρο της ανάπτυξης ιστοσελίδων και λογισμικού και στις υψηλές δεξιότητες του προσωπικού μας, είμαστε σε θέση να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες του πελάτη και να του προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Επιπλέον παρέχεται πλήρης εκπαίδευση για τον τρόπο λειτουργίας και την υποστήριξη της σελίδας.

Η σχεδίαση της ιστοσελίδας γίνεται με τέτοιον τρόπο ώστε ο χρήστης να διευκολύνεται στην πλοήγηση και να βρίσκει εύκολα αυτό που αναζητά. Επιπλέον, εφαρμόζοντας τις κατάλληλες τεχνικές SEO (Search Engine Optimization), είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο που εντοπίζεται εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης.

τεχνολογίες

συνεργάτες

πλατφόρμες

εργαλεία

©Ergobyte Πληροφορική Α.Ε. - Αριστοτέλους 21 - 54636 Θεσσαλονίκη